יובש קיצוני

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

11/02/2013 | 22:21 | מאת: ענת

לפני חודשיים וחצי,עשיתי טיפול להסרת שיער באזור הפנים(גם באזור שקרוב לעיניים)משקפי המתכת שהיו על עיני בעת הטיפול לא היו ממש מוצמדות ,די רופפות.אני חוששת לחדירה של קרני הלייזר מאז יש לי יובש קיצוני בעיין-מאז אותו יום בוודאות..שאלתי-האם היובש יהיה לצמיתות או שזה זמני?מטפטפת טיפות הילו קומוד וגנטיל גל בלילה ללא הטבה.אבקש תשובה לשאלה.נבדקתי על ידי רופא עיניים לא נמצאו ממצאים חריגים מלבד ויטריוס פלוטרס ויובש קיצוני.

ענת שלום רב, קשה לי להעריך האם מדובר ביובש זמני או לצמיתות אני ממליץ להמשיך בטיפול ובהמשך לפנות שוב לבדיקה והערכה של רופא העיניים המטפל.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול