דלקת כתוצאה מיובש קיצוני

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/09/2013 | 08:45 | מאת: יערה

שלום אני סובלת מיובש בעיניים מאז שנים רבות ומטופלת באמצעות טיפות שבדרך כלל עוזרות. במזג אויר של יובש קיצוני (כמו באילת למשל) נגרם לי סבל רב כתוצאה מדלקת שמתפתחת.(לפני כ-10 שנים עברתי טיפולים להסרת משקפיים חלקן בשיטת הישנות וזה כנראה גרם לבעיה) לפני כשבוע נסעתי לאוזבקיסטן והיה יובש קיצוני. כתוצאה סבלתי מכאבים וירידה בראיה. מדריך מקומי דובר אנגלית לקח אותי למרפאת עיניים והרופא רשם לי טיפול במשחת TOBREX ואף חבש עין אחת ל-24 שעות ובטיפות אופטקוויקס 4 פעמים ביום. מאז שחזרתי המצב השתפר אם כי לא לגמרי. יש לי תור לרופא עיניים בעוד 5 ימים ובינתיים אינני יודעת האם להמשיך את הטיפול. אני שמה טיפות פעמיים ביום ועם המישחה הפסקתי. האם תוכלו להמליץ לי איזה טיפול לנקוט בינתיים?

שלום רב, במידה ואין החמרה ויש שיפור מסויים עם הטיפות אפשר להמשיך כך. בהמשך ממליץ על בדיקת רופא עיניים לביקורת.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול