רסטזיס

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/08/2013 | 12:48 | מאת: אליה

הבן שלי עבר אצלכם ניתוח לייזר לתיקון ראיה מאז סובל מאוד מיובש בעיניים שמעיר אותו לפחות פעמיים כל לילה ניסה את כל טיפות העיניים כולל טיפות שעולות כ600שח לבקבוקון נדמה לי שקוראים לזה רסטזיס ללא שיפור של ממש. מה עושים? תודה

שלום רב, ראשית לגבי מחיר התרופה ידוע לי שעלותה כחצי מהמחיר שציינת. שנית יש צורך בטיפול מעל כחודש על מנת שאפקט התרופה יתרחש לכן אני ממליץ על טיפול ממושך בתרופה. כמו כן על מנת לבדוק האם יש אפשרויות טיפול נוספות יש צורך בבדיקה מדוקדקת.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול