טיפול בתרופה רסטזיס

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/01/2013 | 21:53 | מאת: ארנון

שלום לצוות אני סובל מכאבי עיניים כבר זמן רב הממצאים מראים שעיניים יבשות לאחר טיפול בהילוקומונד הוחלט לתת לי להישתמש ברסטזיס..אני בן 60 פלוס ורציתי לקבל קצת אינפורמציה על ה תרופה ועם זה מיתנגש עם תרופות אחרות שאני לוקח.. תודה לצוות

ארנון שלום רב, עיקרון פעולת התרופה הוא אנטי דלקתי דרך עיכוב המערכת החיסונית מקומית לעין. מינון התרופה מאוד נמוך ורמת הספיגה וההשפעה שלה על כל הגוף ככל הנראה מועטה. בכל מיקרה אני ממליץ לעדכן את רופא המשפחה שלך על התחלת הטיפול.

28/01/2013 | 18:43 | מאת: ארנון

דWר אליה תודה רבה..ארנון.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול