עיניים יבשות וכאבים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

31/07/2013 | 22:58 | מאת: בת של אבא

שלום רב. אבי בן 88.דיקת עיניים תקינה, ללא לחץ תוך עיני וללא בעיות ברשתית וראיה טובה. אמנם יש משקפיים לקריאה. סובל מעיניים יבשות שלא מגיב לשום טיפות שניסינו עד עכשיו, ומתלונן שהעיניים כואבות "כאילו הייתה עצם בפנים", שורפות ומרגיש כמו שפשוף.בנוסף יש בלפריטיס מטופל בנבי בלף. כרגע משתמש בהילוקומוד.. יש רעיונות נוספים לעיניים עם יובש קיצוני? והאם הכאבים קשורות ליובש? בברכה ובתודה בת של אב

שלום רב, על פי התיאור נראה שמדובר ביובש בעיניים אך יתכן ומדובר בגורם אחר ולכן אפשר לשקול בדיקה נוספת. יש אפשרויות טיפול נוספות כגון: רסטזיס, פלגים לדרכי דמעות, כדורי דוקסילין וקומפרסים חמים.

02/08/2013 | 06:47 | מאת: בת של אבא

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול