שאלה חשובה-המשך.

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

29/07/2013 | 22:38 | מאת: קנטור הילית

דוקטור לוינגר שלום.המון תודות על תשובתך המהירה . שאלתי הנוספת היא:סיבי העצב התחושתיים הם דבר שנבנה או שלא. שמעתי על כאלה שהיה להם יובש שנתיים אחרי ניתוח לייזר ועבר להם היובש אחר כך וכאלה שלא עבר להם גם אחרי 10 שנים. ושאלתי השנייה האם יש בדיקה שמוכיחה שיש בעייה עם סיבי העצב ואם כן איך היא נקראית?תודה על תשובתך.אתה עוזר פה להרבה אנשים.

שלום רב, כעיקרון יש תהליך החלמה ובניה של סיבי עצב בקרנית לאחר ניתוח לייזר. קשה לחזות את קצב התהליך, מידת יעילותו והדמיה לפני הטיפול.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול