אחרי ניתוח הסרת קטרקט

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

17/07/2013 | 16:51 | מאת: חווה

לפני חודש וחצי נותחתי בעין להסרת קטרקט עד לרגע זה העין כואבת דומעת ויש תחושה של דקירות ולפעמים כמו הבזק של אור. אני צריכה לעבור ניתוח גם בעין השנייה. הראיה בעין שנותחה טובה יותר . יש לי חשש שהבעיות יהיו גם בעין שאצטרך לעבור ניתוח. האם אני חייבת לעבור ניתוח בעין השנייה? מה אפשר לעשות עם התופעות שיש בעין שנותחתי?

שלום רב, לעיתים לאחר ניתוח קטרקט מופיע יובש או דלקת ממושכת. הסיבה יכולה להיות שינוי באיזון שבעין עקב הניתוח או לעיתים יכולה להיות השפעה גם מהטיפות שאנו משמתמשים לטיפול. ההמלצה שלי היא בדיקה ויעוץ של הרופא המנתח ולהוועץ עימו.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול