משחת עיניים גנטיל ג'ל

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

12/07/2013 | 00:31 | מאת: שירלי

במשחה זו הבנתי שקיים חומר משמר. מה הרעיון ששמים במשחה נגד יובש חומר משמר אם הוא ידוע כמייבש. הנני משתמשת גם בטיפות ללא חומר משמר אך בלילה משתמשת במשחה זו. שאלה נוספת-האם טיפות בעלות חומר משמר יכולות ליבש את העין(טיפות נגד יובש כמובן) תודה.

שלום רב, המשחה והטיפות מכילות חומר משמר אשר במגע שלו עם הקרנית מתפרק מידית לחמצן ומים עם המגע שלו בקרנית. יש מטופלים שחשים הקלה עם השימוש בטיפות אך יש חלק שחשים שאין שיפור ביובש ובחלק מהמקרים אף החמרה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול