יובש וקיץ

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

24/06/2013 | 15:50 | מאת: עמי

אני יודע שזו בטח שאלה שחוזרת על עצמה האם יכול להיות שבקיץ אני מרגיש יותר יובש. אציין שאני לא איש שעובד בחוץ אלא במשרד. כך שאני במזגן כל היום ולא מרגיש את החום. כל פעם בתקופה הזו העין שלי יבשה ואדומה ומגרדת. איך זה יכול להיות? איך זה יכול להיות שאני לא מרגיש יובש בימי חמסין ושרב שנוךלים לפעמים בחורף? עמי

שלום רב, ראשית כבר בגוף השאלה ציינת כי אתה חשוף למזגן שהוא הגורם המשמעותי יותר ליובש ולא החום בקייץ. המזגן מיבש את האויר מסביב ואותו אפקט קיים גם בחורף. בימי שרב בדרך כלל מידת הלחות באויר גבוה ולכן היובש בעיניים יורד.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול