עיניים אדומות - כתוצאה מיובש

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

12/01/2013 | 18:09 | מאת: אייל

5052889שלום, שמי אייל בן 19, חייל. תופעה- עיניים אדומות. תופעה זו חוזרת על עצמה כבר 3 שנים, יום יום. לאחרונה, (בכמה חודשים האחרונים)אחרי שהלכתי לרופאת עיניים בצה"ל, המליצה לי לשים טיפות עיניים וכך עשיתי, התחלתי לשים טיפות נגד יובש בעיניים, טיפות אלו עוזרות למצב, אך אני צריך לשים טיפות אלו כמה פעמים ביום על מנת שהעיניים ישארו לבנות.,אין לי גירוי או כל דבר אחר. התופעה היחידה היא עיניים אדומות. אני חייב לציין שאני אדם בריא וחזק שדואג לבריאותו. איני לובש עדשות, איני נמצא מול מסך מחשב או טלווזיה. מהן הדרכים לטיפול בעיניים אדומות כתוצאה מיובש? האם טיפות עיניים נגד יובש לא פוגעות בשום צורה שהיא בעין? מה את/ה ממליץ לי לעשות על מנת לפתור בעיה זו?

אייל שלום רב, ראשית אני ממליץ שוב על בדיקת רופא עיניים מומחה לדבר יתכן ויש סיבה נוספת ליובש. בכל מיקרה אין שום מניעה לטיפול בטיפות באופן קבוע.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול