דמעות בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

02/06/2013 | 12:44 | מאת: שאנל

שלו אני סובלת מדמעות מזה שנתיים רוא עיניים בדק אותי ולאחר בדיקה כבע שאין סטימה שמדובר באלרגיה הטיולכלל סטרואידים לשבוע בכדורים הטיול לא הועיל התתחה דלקת עם אודם חרי בעיניים הטיןל משחה וטיות שעזרן לאחר מכן טיול עדכני על ידי טיות סטרואידיןת ללא הצלחה העיניים ממשיכות לדמוע מה עליי לעשות האם מדובר בבעייה אחרת אבקש יעוץ תודה

02/06/2013 | 12:51 | מאת: שאנל

שלום רב, צר לי אך לא אוכל לתת יעוץ רק על סמך הנתונים שציינת אני ממליץ על בדיקה חוזרת.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול