אודם בעין אחת ללא כאבים וללא הפרשות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

30/05/2013 | 02:01 | מאת: איציק

שלום רב ד"ר, לפני כ6 חודשים אובחנתי בדלקת עפעפיים. במשך 4 חודשים סבלתי מהבעיה עד שלמפתיע זה עבר לי עם כל מיני תכשירים,תרופות למיניהם. כיום, אני מנקה את העפעפיים עם תכשיר eye-core.(הייתי צריך לשים טיפות נגד יובש ע"פ הרופא בזמן הטיפול ואחרי הטיפול, אך הפסקתי כשהדלקת עברה לי ולכן אינני מרגיש צורך לשים) הבעיה כעת: מידי פעם יש לי אודם בין אחת, ללא כאבים,ללא הפרשות,ללא גירוי. למעשה לא אני לא יודע שיש לי אודם בעין עד שאני לא מסתכל במראה. המצב הנוכחי, מידי כמה ימים יש לי אודם בעין ואז יום/יומיים למחרת זה עובר לגמרי. פעם אחת שזה קרה אמרתי לא נורא. אבל אני שם לב שהתופעה חוזרת על עצמה מידי שבוע וחצי /שבועיים לאחרונה. רציתי לדעת בבקשה, ממה זה יכול לנבוע ? האם יש מקום לחשוש? יש לציין שאני נמצא על המחשב די הרבה זמן,אבל לא נראלי שיש קשר, כי אחד הפעמים שהיה לי אודם, היה כשחזרתי הביתה ללא שימוש במחשב שאלה שניה: האם אני צריך בכל זאת לשים טיפות נגד יובש? אני לא מרגיש שהעיניים שלי יבשות,רק לעיתים בבוקר (אחרי שעה ההרגשה עוברת) תודה, איציק

שלום רב, ראשית צר לי אך לא אוכל לקבוע מהי הסיבה לתופעה שציינת. אופציה של יובש מהמחשב יכולה להלקח בחשבון אבל מדוע רק בעין אחת? אפשר מדי פעם להשתמש בתחליפי דמעות רק לפי הצורך.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול