יובש בעיניים לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

31/10/2012 | 10:19 | מאת: סער

היי, לפני שלושה חודשים עשיתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים. העיניים שלי עדיין יבשות ואני משתמש בטיפות אופטיב שהרופא רשם לי . לא היה לי יובש כזה לפני. כמה זמן ייקח עד שהעיניים שלי יחזרו למצב הקודם? אם זה לוקח יותר מידיי זמן האם זה יפגע בתוצאות של הניתוח שבינתיים הן מעולות. תודה

שלום רב ראשית אני שמח לדעת שתוצאת הניתוח מעולה, אך לעיתים היובש בעיניים לאחר הניתוח נמשך מעבר ל 3 חודשים. ממליץ בהמשך מעקב רופא מטפל ושימוש בתחליפי דמעות בברכה, ד"ר לוינגר אליה

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול