פקקים לעיניים יבשות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/05/2013 | 23:21 | מאת: מירי

שלום ד"ר אני מטופלת ברסטזיס כבר כמה חודשים ומתחילה להרגיש הקלה לאט לאט, קראתי בתשובות שלך שאתה ממליץ על פקקים לדרכי הדמעות. אני יכולה לשים פקקים כאלה כשאני מטופלת ברסטזיס? איך עושים את זה? כמה זה עולה? והאם זה בכלל יעזור לי יחד עם הרסטזיס ? אני כל כך רוצה לא להרגיש את העיניים שלי כל היום ולא להתעסק איתם כל היום. תודה מירי

שלום רב, כעיקרון במידה ויש הטבה תחת הטיפול ברסטזיס ניתן לדחות את הטיפול בפלגים לעת עתה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול