יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

19/05/2013 | 11:11 | מאת: ניר

אני 3 חודשים אחרי ניתוח להסרת משקפיים. עשו לי את הניתוח בPRK אני סובל מיובש משמעותי בעיניים, אני תלוי בבקבוק רפרש טירס כדי להמשיך ואני לא יכול ללכת לישון או לקום בבוקר בלי לשים טיפות. לפני שעשיתי את הניתוח הייתי במכון אחר שבו אמרו לי שאני גבולי לניתוח הסרת משקפיים במכון שעשיתי בסוף לא אמרו לי כלום. יכול להיות שעשו לי נזק לעיניים? איך אני יכול להחזיר את הגלגל... אני רוצה עיניים מתפקדות! ניר

שלום רב, ראשית יש סיכוי שלאחר 3 חודשים יהיה שיפור במידת היובש. כמו כן אפשר לשקול טיפול בפלגים (פקקים) שניתן להתקין בפתחי ניכוז הדמעות בעפעפים ועל ידי כך להקל עליך בסימפטומים. בכל מקרה אני ממליץ לפנות שוב לרופא המטפל לבדיקה חוזרת.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול