עזרה...

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

07/01/2013 | 00:44 | מאת: לוטם

שלום ד"ר לוינגר, אני סובלת (מאוד!) מיובש מאוד קיצוני בעיניים. עד כדי תחושה של כאילו "שתף דם" בעין אחת (הגיוני?)וקושי רב להתעסק עם מחשב וכד'... אני נוטלת רואקוטן וליתיום שברור שתורמים שניהם... רציתי לשאול אם יש משהו שיכול לעזור ליובש בעיניים מלבד טיפות (שעוזרות ל10 דק'..)? יש באמת תרופה שמייצרת דמעות כמו שיש בפרסומת הזאת בפורום? תודה רבה על המענה, לוטם.

לוטם שלום רב, צר לי אך נראה לי שהרואקוטן גורם ליובש הקיצוני ולכן עליך לשקול להפסיק טיפול בו

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול