פלוטרים בעיניים ויובש .

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

03/01/2013 | 18:15 | מאת: ענתי

לפני כחודש עשיתי הסרת שיער בלייזר באזור הפניםבסיום הטיפול איך שקמתי .הרגשתי שאני רואה חוטים וכתמים(פלוטרס) כמו כן יובש בעיניים.אינני יכולה לעשות בדיקת רשתית מכיון שאני אלרגית לכל סוגי הטיפות להרחבת אישונים.אני אובדת עיצות..הפלוטרים לא עברו והיובש גם כן למרות טיפול בהיילו קומוד וגנטיל גל.בזמן הטיפול להסרת שיער המשקפים לא היו צמודות חזק-ולכן אני חוששת שנפגעתימקרני הלייזר.האם ייתכן שאפטר מהיובש או שמדובר בנזק בלתי הפיך?אגב,שמעתי על אנשים שנפגעו מקרני הלייזר של הסרת שיער.

שלום רב, בדרך כלל ישנו סוג אחד של טיפות אליו מטופלים אלרגיים וקשה לי להאמין שאת אלרגית לסוג האחר של הטיפות להרחבת אישונים. בכל מקרה יש צורך לעבור בדיקת עיניים לשתי הבעיות שהצגת

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול