טיפות עיניים לגלקומה ועין יבשה

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

08/05/2013 | 15:59 | מאת: גילי

שלום ד"ר אבא שלי בן 64 מקבל טיפות לגלאוקומה - קראתי שהטיפות האלה יכולים לגרום לו ליובש כרוני בעין- מה הסכנות? מה הוא יוכל לעשות אם תהיה לו עין יבשה? אמא שלי סובלת מזה ואני ממש לא רוצה שאבא שלי יתחיל גם. קראתי שצריך לאכול הרבה שמן דגים ואז זה יכול לעזור...

שלום רב, ראשית חשוב מאוד להמשיך בטיפות להורדת הלחץ התוך עיני ולמנוע התקדמות של הגלאוקומה. יש אפשרות להחליף את הטיפול ולהקל עליו. לגבי השימוש באומגה 3 (שמן דגים) לא ברור אם הוא עוזר במצבים של יובש על רקע שימוש בתרופות להורדת לחץ.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול