יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

07/05/2013 | 12:10 | מאת: אלמוג

אני בצבא בתפקיד שבו אני יושבת מלא שעות מול המחשב ומסתכלת במצלמה ואסור לי להפסיק להסתכל במסך. בזמן המשמרת העיניים שלי מאוד כואבות ושורפות לי שאני מול המחשב אני דומעת המון ובקושי יכולה להסתכל במסך הלכתי לרופא עיניים והוא אמר שיש לי יובש בעיניים ונתן לי טיפות רפרש. הטיפות האלה לא עזרו והמשיך לכאוב לי אז הלכתי לרופא רגיל הוא הביא לי טיפות עיניים אחרות ליקויפילם דמעות הטיפות האלה שורפות לי בעיניים כל פעם שאני שמה אותן ולא עוזרות לי עם הכאבים. רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע לי בעיניים המשך ההסתכלות במסך והאם הרופא יכול להמליץ לי לעבור תפקיד. ( לפני כמה חודשים לקחתי רקוטן )

שלום רב, צר לי אך אני לא יכול להמליץ לעבור תפקיד זהו תפקיד של רופא צבאי. כמו כן רקוטן יכול לגרום גם הוא ליובש קיצוני בעיניים והתוספת של צפייה ממושכת מול המחשב מחמירה זאת.

13/05/2013 | 17:53 | מאת: אלמוג

שלום, הלכתי לרופא צבאי והוא נתן לי הילוקומוד, היובש בעיניים שלי ניהיה הרבה יותר קשה מבהתחלה הרופא רשם שהשינוי but קצר מאוד spk מרובים משמאל לפני חודשיים הbut היה רק קצר ו- spk בודדים. הוא אמר שאני צריכה לעשות גם מנוחה במשמרות. רציתי לדעת האם שאני יצא מהתפקיד יעבור לי היובש בעיניים או שאני יצטרך להמשיך להשתמש בטיפות

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול