עדשות שבועיות ויובש בעין

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

29/04/2013 | 08:45 | מאת: נועה

אני לא תמיד עם עדשות אבל כשאני שמה אני שמה עדשות שבועיות. בהתחלה זה מרגיש נוח. אחרי כמה ימים אני מרגישה שזה מתחיל להתדרדר ובימים האחרונים של השבוע זה ממש קשה העין בדרך כלל אדומה אני ממצמצת מלא ולפעמים גם יורדות לי דמעות. אני כן שומרת על הגיינה וקונה את העדשות הכי יקרות שיש. כשאני צריכה טיפות אני לוקחת טיפות רפרש של אמא שלי וזה עוזר אבל אח"כ חוזר הגירוי. אני צריכה לוותר על עדשות?

שלום רב, אפשר לנסות עדשות יומיות אולי זה יעזור או פשוט הפסקה של מספר שבועות.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול