יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

28/04/2013 | 07:37 | מאת: אלמוג

שלום, אני נמצאת בצבא בתפקיד שבו אני צריכה להיות הרבה שעות מול המחשב בלי להוזיז ממנו את העיניים בזמן המשמרת העיניים שלי נורא כואבות ואני דומעת הרבה מגרדות אני בחדר יחסית חשוך ושאני יומאת ממנו העיניים שורפות לי מאוד הלכתי לרופא העיניים והוא אנר שיש לי יובש והביא לי טיפות לעניים הטיפות לא עזרו לי ןרופא אחר הביא לי טיפות אחרות ששואר

שלום רב, קשה לי קצת להבין את השאלה אבל אני ממליץ בכל מקרה לבקש מנוחה קלה מול העבודה במחשב ולהמשיך בטיפול בתחליפי דמעות.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול