פתאום התחיל לי יובש ועייפות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

23/12/2012 | 17:43 | מאת: עידן

שלום. לפני כ 5 שנים עשיתי ניתוח לייזר (ללא החתך. אלא רק שיוף) ועבר בהצלחה והכל טוב . אני מסתובב עם משקפי שמש מאז. ומאז גם אני משחק כל יום 5 שעות במחשב. במסך LCD. רק לאחרונה . בשבוע וחצי האחרונים אני מרגיש שאחרי שאני משחק יותר משעה. העיינים שלי צורבות ואני מרגיש מוזר. (לא משפיע על הראייה שלי . היא טובה ). אני סוגר אותן והן צורבות ויבשות . אני יודע שאני יכול לקנות משקפיים אנטי רפלקס וזה יעזור אבל מה קרה פתתאום שזה ככה ? זה התחיל בפתאומיות. תודה

עידן שלום רב, קשה להעריך מדוע פתאום התחילו הסימפטומים שאתה מתאר. ידוע שצפיה ממושכת מול מסך יכולה לגרום לעיין יבשה. נשאלת השאלה האם תנאים סביבתיים כל שהם השתנו כגון: חימום עם מזגן יובש כללי של האוויר או גורמים אחרים כגון: דלקת עיניים או תרופה שנטלת לאחרונה. בכל מקרה אם אין שיפור אני ממליץ בהמשך על בדיקת רופא עיניים.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול