יובש בעיניים ורואקוטן

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

29/12/2023 | 18:47 | מאת: ה

שלום, אני סובלת מיובש בעיניים תקופה ארוכה וכבר חודש עם טיפות עיניים באופן קבוע כל הזמן. בהתחלה היה שיפור אך לאחרונה זה נראה שזה פחות יעיל ובשעות הערב העיניים נהיות צורבות ודומעות ונראות ממש אדומות, כמו לפני שהתחלתי בטיפות. קיבלתי לקחת רואקוטן (רופאת עור טענה שזה הטיפול היחיד האפשרי) אבל הבנתי שזה גורם ליובש קשה מאד, וגורם גם ליובש בעיניים. זה ממש מדאיג אותי ואני לא בטוחה שכדאי לי לקחת את זה במצב שלי. מה הסיכון של התרופה הזו אם כבר יש יובש בעיניים עוד לפני השימוש בה? מה דעתך, כדאי לא לקחת? תודה

שלום רב, ידוע לי שהתרופה יכול להחמיר באופן משמעותי יובש בעיניים . אני לא מכיר את השיקולים של רופאת העור להתחיל את הטיפול בתרופה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול