טיפות עיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

30/10/2023 | 18:37 | מאת: הדר

הי, קיבלתי מרשם ל- טירס נטורל IITears) Natural II) בגלל יובש. האם יש בטיפות האלה חומר משמר? (אם כן אשמח להמלצה לטיפות אחרות ללא חומר משמר). יש בעייה להשתמש בהם במידה וסובלים מציסטה בלחמית? תודה

שלום רב, בסוג זה יש חומר משמר, ממליץ לפנות לרוקח בהמלצה על טיפות ללא חומר משמר מאחר ולא אוכל להמליץ על סוג או חברה מסויימת.

12/11/2023 | 13:19 | מאת: הדר

תודה. הלוואי והייתי יכולה להיוועץ בבית מרקחת אבל הם מטעים את הלקוחות! ששאלתי שם הם אמרו שאין בטיפות האלה חומר משמר ואתה אומר שכן. הלכתי שוב למקום אחר וביקשתי להתייעץ עם מישהו שמבין. ביקשתי בפרוש ללא חומר משמר ושאלתי 10 פעמים אם מה שהוא ממליץ זה בוודאות ללא חומר משמר כי למיטב ידיעתי רק החד פעמי זה ללא. הוא הבטיח לי שזה ודאי וקניתי. באתי הביתה עם הטיפות האלה ועכשיו גיליתי שכן יש להם חומר משמר. אז מי אתייעץ? אפס מקצועיות ואמינות! (וסכנה למי שמסתמך עליהם..)

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול