טיפות עיניים על בסיס קבוע מותר? או חשש לפגיעה?

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

10/06/2023 | 11:33 | מאת: לורן35

שלום, בת 37 אם זה משנה. לאחר גרד בעין ימין של חצי שנה וקצת דביקות בעין ובבקרים עין מאוד רטובה וקצת דביקה הלכתי לרופא עיניים והוא אמר שהעין יבשה. יש שם גם נבוס קטן באותו הגודל כבר שנים לא גדול. נתן לי טיפות הילו קומוד ואמר שאפשר עד 10 פעמים ביום עד חצי שנה הבקבוקון. נשאלת השאלה: האם הטיפות האלה ניתן לשימוש על בסיס קבוע כשיש גרד/משהו אחר מציק? זאת אומרת כשהטיפות ייגמרו לי לקנות שוב ולשים כשיש צורך? אני חוששת מנזק לטווח ארוך אם משתמשים קבוע? או שעלי להשתמש למעשה חצי שנה וזהו. תודה רבה

שלום רב, אין נזק בשימוש קבוע בטיפות והן לא גורמת לנזק. במידה ואין שיפור בתחושה לשוב לבדיקה של הרופא.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול