עין ימין גרד ואדוםםם

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

04/05/2023 | 09:26 | מאת: לורן37

שלום, איזה טיפות ניתן לרכוש לגבי גרד בעין ואודם? יש לי גרד כבר כמה חודשים בעין באזור הפנימי של העין לכיוון האף (שק הדמעות) אגב הייתי אצל הרופאה לפני שנה בערך ויש שם ציסטה קטנה למעלה שלא דורשת משהו מיוחד. קיבלתי אז טיפות מקסיטרול שעשו לי קצת טשטוש/צל בקריאת משפטים אם אני עוצמת עין שנייה. אפשרי לקנות טיפות עיניים ללא מרשם לגרד ועין אדומה? אשמח להמלצה תודה

שלום רב, אם עדיין הגרד לא חלף ממליץ לפנות שוב לרופא עיניים לבדיקה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול