יובש בעין ודלקת עפעפיים , ייעוץ

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

22/03/2023 | 21:16 | מאת: עין יבשה כנראה כרונית + דלקת עפעפיים אולי גם כרונית לא ידוע

רשמתי לך פה מקודם ולא הסברתי את עצמי ברור מספיק כנראה אחזור בקצרה עבר של הרפש בעין ימין לפני שנתיים בעקבות טיפול בזובירקס נוצר יובש בעין כנראה כרוני סוג של סוג של דלקת עפעפיים אולי גם כרונית או הולך חיזר משהו קל יחסית אבל מציק ביובש מטפלת בהילוקומוד + ריפרש + סירם טיפות שמכינים בנק הדם ברמבם ביובש מטפלת עכשיו מה בקשר לדלקת עפעפיים שהולכת חוזרת ? איך לטפל מה אתה מציע? יכול להיות טיפול במשחה , או בכדור דרךהפה רק שלא יזיק ליובש מנסה עם משחה דורטירס ולא ממש משפיע הרופא אמר בזמנו שזה יותר מיועד לתוך העין ופחוץ לעור שמסביב לעין אשמח מאוד לעיצה ממך

שלום רב, אני חושב שזה מקרה מעט מורכב ויש צורך בבדיקה וקשה להתייחס לכך רק על פי מה שציינת. הרושם שלי הוא שסהכ את נמצאת בטיפול טוב. אני ממליץ לפנות שוב לרופא המטפל לבדוק האם חל שינויי

08/04/2023 | 15:15 | מאת: א

צודק לחלוטין הטיפול הוא טוב ועוזר רק העור קצת מגורהה ורגיש ) לא נפוח לא אדום חלילה ( וזה לא נח בפתיחה וסגירה של העיניים האם אתה ממליץ על סינטמצין ? או משחה אחרת שלא תפגע ביוש ושתעזור ותקל על העור הרגישות בעור

זו אופציה

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול