יובש בעין במשך שנתיים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

14/03/2023 | 12:11 | מאת: א

לאחר הרפס לפני 2 שנים נוצר יובש עד היום וד' עפעפיים האם לטפל בטוברקס? מטפלת בהילוקומוד ריפרש וסרום מרמבם ואין שיפור משמעותי

14/03/2023 | 17:18 | מאת: בעיקרון השאלה היא האם מתאים לדלקת עפעפיים לטפל בטוברקס ואם זה מתאים לטיפול בעין יבשה או שזה יכול להזיק

בעיקרון השאלה היא האם מתאים לדלקת עפעפיים לטפל בטוברקס ואם זה מתאים לטיפול בעין יבשה או שזה יכול להזיק אן שאתה מציע טיפול אחר ?

שלום רב, לעיתים רק טיפול במינון של סטרואידים בטיפות או משחה יכול להקל. מצד שני הדבר צריך להעשות תחת השגחה צמודה של הרופא המטפל.

22/03/2023 | 11:31 | מאת: א

בהמשך לשאלה שלי על איזה משחה היית ממליץ לטפל בעפעפיים ) אפילו משהו קבוע לא זמני) שלא תזיק ליובש בעין?

עניתי

08/04/2023 | 18:29 | מאת: אא

כמובן ,אם אתה יכול לפרט בשמות של משחות שמכילות סטרואידים כמו שרשמת למעלה ? ) שלא מתנגש או מזיק ליובש בעין ) תודה מראש

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול