כפל ראיה מהצהרים, טרם עבר.

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

20/01/2023 | 02:09 | מאת: גל

היי אני בת 25 קיימת אצלי אלרגיה חוזרת בעיניים, בהמלצת רופא משתמשת בתחליפי דמעות. היום כשהסתכלתי על עצמים רחוקים ראיתי אותם כפול (לדוג' כשהסתכלתי על הלוח באולם באוניברסיטה). הראיה תקינה וברורה למעט כשאני מתרכזת בעצמים רחוקים. קורה כששתי העיניים פקוחות וגם עם כל עין בנפרד. לא עבר גם לאחר תחליפי דמעות. האם נגרם מהיובש? מסטרס? אמור להלחיץ ? אשמח מאד לתשובתכם.

שלום רב, אני ממליץ על בדיקת רופא עיניים. יכול להיות יובש צורך במשקפיים או גורם אחר יש צורך בבדיקה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול