יובש בעיניים בעקבות גלולות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

16/01/2023 | 18:39 | מאת: רוית

בת 26, רופאה המליצה לי לקחת דוקסילין בעקבות יובש בעיניים שנובע משימוש בגלולה(שאני לא יכולה להפסיק אותה בעקבות מחלה אחרת שהרופאת העיניים מודעת אליה), זה נראה לי מוזר לתת אנטיביוטיקה בעקבות יובש בעיניים כטיפול מונע ולמשך 30 יום... אשמח לדעת מה דעתך בנושא

שלום רב, יתכן והטיפול בהורמונים גורם להפרעה בבלוטות השומן בעפעפיים. דוקסילין לעיתים מטפל בהפרעה זו ולכן אפשרות זו הועלתה. אופציה אחרת היא חימום וסחיטה של העפעפיים

22/01/2023 | 19:04 | מאת: רוית

ד"ר לוינגר, האם השימוש בדוקסילין מבטל את השפעתן של הגלולות ? האם יש צורך לבירור בנוגע לתרופה אצל הרופא הנשים שלי?

יתכן, והייתי בודק עם רופא הנשים.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול