לא מבינה מה קורה לי בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

18/12/2022 | 09:40 | מאת: דניאל

שלום, לפני כ-3 שבועות רופאת עיניים אבחנה בעין אחת דלקת עיניים (דלקת הלחמית), נתנה כמה ימים טוברקס לטיפול ולאחר יומיים סטרודקס. התסמינים חלפו, אך הרגשתי שבבוקר עדיין יש הפרשה מעט מעבר לרגיל, ניגשתי שוב לבדיקה ואז נאמר לי שיש לי יובש שכנראה נוצר בעקבות הדלקת, והתבקשתי להשתמש בדמעות. יצויין כי יש לי מינוס 8.5 בשתי העיניים, מרכיבה עדשות רכות פה ושם ובתקופת הטיפול כלל לא. מאז אני לא מעט זמן עם בפנטן ולא מרגישה שיפור בהפרשות, והלילה אף התעוררתי מתחושה של עין דומעת עם הפרשה לבנה-שקופה. אף פעם לא סבלתי מבעיות בעיניים וכאמור נמנעתי מהעדשות, מה זה יכול להיות ולמה היובש לא עובר על אף הטיפול?

שלום רב, לעיתים יש דלקת עיניים עקשנית למרות הטיפול. קשה לי להעריך במה מדובר ללא בדיקה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול