פלאגים לעיניים מוכר ובטוח ?

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

29/11/2022 | 20:52 | מאת: אוראל

דר' שלום , אני בת 30 חצי שנה לאחר ליייזר בעיניים , היו לי מספרים ממש נמוכים -1 ו-1.25 , לאחר הניתוח ראיתי 6:6 היום רואה 6:4 הייתי אתמול בביקורת בעקבות ורידים אדומים שנוצרים לי בעין וכמו אודם ורדרד כזה ליד האישון ובנוסף חווה מידי פעם טשטוש בראיה (לא רואה חד) אגב משתמשת בטיפות לא באופן קבוע. השאלה שלי היא כזו 1)האם נורמלי שהראיה שלי ירדה ל6:4 2) האם האדמומיות בעיניים בעקבות היובש וחוסר הקפדה של טיפות או שזה ייוצר בכל מצב. 3) הרופא הציע לי פלאגים לעיניים האם זה לא למקרים מורכבים יותר ?האם זה בטוח ? והאם לאחר שמכניסים את הפלאג רואים את הקצה שלו מחוץ לעין. תודה רבה

שלום רב, 1 התוצאה מראה שהראיה השתפרה ולא החמירה 2 האודם ככל הנראה על רקע היובש 3 הפלגים לא בולטים ובטוחים.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול