ריסים...............

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

19/10/2022 | 06:22 | מאת: מאיה

היי, בת 23. בעקבות בלפריטיס נוצרה לי צמיחה הפוכה בשני ריסים בעפעף התחתון, הם נוטים מעט לצד ולא לעין ככה שזה מפריע לי נטו מעניין אסתטי(צומחים פשוט הצידה). האם הריסים יכולים לחזור לצמוח רגיל? בהתחלה היה לי ריס בצד שצמח הפוך ותלשתי אותו ומאז צומח רגיל, אבל פה הריסים באמצע אז חוששת שיהיה איזור דליל. והאם יש דרך למנוע מזה לקרות בעוד מקומות? כרגע הבלפריטיס מטופל ובשיפור. כמו כן, ברגע שהבלפריטיס לא מודלק והמצב טוב אוכל לשים מדי פעם עדשות מגע(לאירועים וכו)? תודה רבה!

שלום רב, כן אם הדלקת תפחת הריסים עשויים לצמוח כרגיל. אם לא אז יש צורך להסיר אותם בעזרת אפילציה. אני לא ממליץ על הרכבת עדשות ובלפריטיס מקס למספר שעות ולעיתים רחוקות.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול