טיפול בעין יבשה- MGD עם אידוי מוגבר

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

30/09/2022 | 21:45 | מאת: RONA

בסיכום ביקור רפואי מח' קרנית נכתב: סיכום: נוכחות של EBMD קלה קונג'ונקטיביטיס - דלקת לחמית (זיהומית או אלרגית) קונג'קטיב כלזיס משמעותי בשתי העיניים בחלק התחתון הטמפורלי MGD עם אידוי מוגבר תוכנית : מופנת לניתוח RESECTION .CONJ שם הניתוח: CONJ RESECTION- ביום של דבק . אודה לכם על קבלת הסבר לגבי המוסגים ומשמעות ( נחיצות ) הניתוח הזה.

שלום רב, בקיצור יש עדות לעודף עור המכסה את גלגל העין שלדעתו של הרופא יש להסירו וזה יכול להקל על הסימפטומים. בכל מקרה אם יש עוד חששות או שאלות אני חושב שיש לפנות לרופא המנתח להבהרות.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול