בלפריטיס............

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

20/09/2022 | 12:14 | מאת: גל

האם בלפריטיס קל זה משהו שאפשר לחיות איתו כרגיל? כלומר האם זה שזה כרוני אומר שזה תמידי מדי יום או שאפשר להתנהל בשגרה רגילה ושפעם בתקופה ארוכה יחזור? האם יש אפשרות לחזור לשים עדשות ולהתאפר או שזה משהו שיותר לא אוכל? יש לי בערך כחודש ומפחדת שזה הרס לי את כל החיים והשגרה. והאם סימן ורדרד שנהייה מההתפרצות יכול לעבור או שזה משהו שישאר? תודה רבה

שלום רב, בלפריטיס ברוב המקרים עשוי להיות מצב כרוני אולם אם מטפלים במצב ניתן לחיות איתו באופן רגיל.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול