עיניים יבשות ואלרגייה

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

28/07/2022 | 06:44 | מאת: רותי

שלום רב ותודה על תשובתך , לאיזה רופא מומחה עלי לפנות ? יש תתי התמחיות כגון גלאוקמה/ רשתית/ קרנית .. תחת איזו תת התמחות אמצא מומחה לעין יבשה? האם יש קשר בין עין יבשה לאלרגייה תודה

שוב שלום, לרוב מומחה לקרנית והעין החיצונית

05/08/2022 | 15:02 | מאת: רותי

שלום רב, תודה על התשובה. בנוגע לשאלה ששאלתי לא קיבלתי תשובה. האם יש קשר בין אלרגייה ליובש בעיניים ? כמו כן, היות ויש לי בעצם שלוש בעיות בעיניים: יובש, אלרגייה ולעתים דלקות האם מומחה קרנית הוא המומחה לשלושת הבעיות? או שעלי לפנות לשני מומחים שונים ואם כן לאילו? תודה .

שוב שלום, סליחה על העיכוב בתשובה, כן אלרגיה עשויה לגרום ליובש מומחה קרנית מתאים לכל הביות שציינת

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול