האם יש קשר בין בדיקת יובש בעיניים לבין טיפות להרחבת אישונים ו...

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

27/07/2022 | 21:35 | מאת: מאיר ב ד

הייתי אצל רופא עיניים מהקופה בשביל לבדוק אם היובש שלי בעיניים נסוג לרמה שאני יוכל להרכיב עדשות מגע בחזרה, הוא שם לי כנראה טיפות להרחבת אישונים.. יש סיכוי שהוא החליף בטעות בקבוקון טיפות אחר, לא נראה לי כלכך קשור הרחבת אישונים לבדיקת יובש בעיניים. ועוד דבר קטן עברו כבר 30 שעות והאישונים שלי עדיין גדולים זה תקין בנתיים? יש איזה דרך להקטין אותם זה מציק לי...

שלום רב, הרופא עשה בדיקה מקיפה הכוללת גם הרחבת אישונים. אין דרך להקטין את האישון וצריך עוד קצת סבלנות.

28/07/2022 | 12:49 | מאת: מאיר ב ד

רוב תודות על התשובה המהירה, אפשר בבקשה לענות לי אם לבדיקת יובש בלבד )לא מקיפה( יש איזה עיניין במתן טיפות להרחבת אישונים לפני הבדיקה ?!

שוב שלום, לא בהכרח, זה תלוי בהחלטה של הרופא.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול