עיניים יבשות ואלרגייה

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/07/2022 | 20:05 | מאת: רותי

שלום רב, בשנה האחרונה אני סובלת מיובש בעיניים, לעתים גם דלקות בלחמית. רופא העיניים טוען שיש יובש ואלרגייה. ניסיתי כבר המון טיפות כגון: סיסטיין, בפנטן, ריפרש, אולופאטדין. משחה בלילה בשם ויטה -פוס ואפילו כריות חימום לעיניים של חברת רז לייף. אתמול הרופא נתן לי טיפות בשם רלסטט. מה עושים האם עלי ללכת למומחה לבעייה הספציפית הזאת ואם כן לאיזה מומחה? מציינת שלפני חמש שנים עברתי ניתוח קטרקט בשתי העיניים.

שלום רב, ניתן להזליף את הרלסטט ולבדוק האם זה מקל. בהמשך אכן לפנות לרופא מומחה עין יבשה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול