בת 29 עם יובש בעיניים תופעות לוואי מי לקיחת תחליפי דמעות כל הזמן

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

16/04/2022 | 22:52 | מאת: גולדי

שלום וברכה שבוע טוב שבוע שעבר הייתי אצל דוקטור אסף אחירון עיניים בכיר במרפאת קרנית באיכילוב הוא נתן לי פתרוו ליובש בעיניים ואמר לי לחזור אליו בעוד 3 חודשים למיפוי חוזר ואם יראו החמרה יעשו קרוסלינקינג הוא גם נתן לי פתרון לעין יבשה אני לוחקת טיפות תחליפי דמעות כבר כמה ימים וזה עושה לי תופעות לוואי אני יודעת שהרופא עיניים עובד אצלכם גם במרפאת עיניים דוקטור לוינגר בתל אביב ואשמח מאוד אם זה אפשרי שהוא יהיה איתי בקשר בפלפאון שלי וכמה שיותר מהר כי התופעות לוואי גם מביא לי ליובש , הוא אמר לי גם שאם יראו החמרה במיפוי קרנית בעוד 3 חודשים יעשו קרוסלינקינג האם בגיל 29 עושים עדיין קרוסלינקינג כש בעבר הציעו לי את הטיפול כשהייתי צעירה ועוד לא עשו??? תודה רבה

שלום רב, נא לפנות למרפאת עיניים איכילוב

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול