בעיות יובש +דם בעין

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

10/11/2021 | 23:26 | מאת: דן

שלום רב 1)האם פריצת כלי דם בעין יכולה להיות בגלל עליה חד פעמית ,פתאומית בלחץ תוך עיני?אצל אדם בן 75 ללא מחלות ,ללא תסמונת המטבולית כלל?לחץ בין 18-20 כבר שנים . 2)האם יכולה הייתה להיגרם עקב חימום (קומפרס) באדים חמים מדי ?ולמה קרה רק בעין אחת ? האודם בעין עבר כמעט .... לגמרי ,אחרי 6 ימים . כמו שהרופא אמר .ולא הסביר חוץ מלהגיד שקורה להרבה אנשים (אין זמן בקו"פח) 3)האם יובש קליל "שמסתפק בפעמיים ביום שטיפה במים " יוכל לגרום להפרשות בבוקר (גודל ראש סיכה )וטיפה בערב מצידי העיניים ? תודה- מצורף בזאת קישור לפני 6 ימים איך העין נראתה היום כמעט לא רואים אדום -רק קצת למטה . https://ibb.co/D5h36hS

שלום רב, לא קשור לעליית לחץ תוך עיני. 2 יתכן, אולי עין אחת רגישה יותר. 3כעיקרון הפרשה בבוקר הינה דבר טבעי לחלוטין ולעיתים יכול להיות מוחמר עם יובש.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול