עד כמה אומר כאבים בעין לרופא עיניים ואם המטופל מתלונן בשעת הבדיקה זה

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

29/10/2021 | 14:45 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 אני מטופלת במרפאת עיניים קרנית קרוב לשנה שיש לי כבר דלקת לחמית אלרגית שלא עוברת העין שבו הלדקת היא בעיקר מדובר על עין שהיה תמיד בריא מי בחינת העין, מי בחינת אסתטיות מדובר על עין שהלך בגלל הדלקת בגלל שהייתי במרפאת עיניים קרנית באיכילוב לפני חודשיים אצל רופא טוב הוא עשה לי בדיקה בהמלך הבדיקה הוא משש לי את העפעפיים התחתונים בגלל שיש דלקת בלחמית העין עצמו נראית לפעמים אדומה וכואבת כש תוך כדי מישוש העין הוא שאל אותי אם כואב לי העין ואם כן באיזה עין (אני רוצה לציין שהוא שאל אותי בגלל שראו שהוא התייחס טוב למטופל..) בגלל שלא הייתי איתו בתוך השניות בריכוז איתו לא הבנתי כל כך מה הוא רצה ממני רק אחרי כמה דקות הבנתי את השאלה שלו אבל זה כבר היה מאוחר מידיי אחרי הבדיקה.. גם בגלל שלא ידעתי מי קודם מה הוא הולך לעשות לי לא תארתי את עצמי מה הולך להיות בשעת הבדיקה לכן לא קלטתי כל כך מה הוא שאל על הכאב לכן רציתי לשאול האם כש הרופא עיניים שואל על כאב בעין אם הייתי עונה לו אם כואב לי זה היה אומר לו משהו??? מה הרופא עיניים יכול לעשות כדי להקל על הכאב חוץ מי טיפות וכדו'... (התכוונתי לשאול מה הוא יכול להציע כש הכאבים מתרחשים במצבים כשאני בבית..) תודה רבה.. ושבת שלום

!

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול