כל יום קמה עם אותה בעיה כאילו לא ישנתי בלילה לילה שלם

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

30/09/2021 | 23:24 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני כל יום קמה בבוקר עם עיניים דומעות כאילו שלא שמתי כלום בעיניים שלי במשך הלילה ויש לי חשד שזה נגרם לי מי תרופות פסיכיאטריות שאני לוקחת לילה לפני האם זה יכול להיות?? האם חוסר שינה גם יכול להשפיע??? האם טיפול בipl לעין יבשה בבית חולים אחר יכול לעזור?? תודה רבה ושבת שלום

שלום רב, מאחר וככל נראה לא תוכלי להפסיק את הטיפול בתרופות ידוע שהן גורמות ליובש בעיניים. יש לפנות לרופא המטפל ולשקול אולי החלפת או שיוני התרופות

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול