מדיידת לחץ תוך עיני אחרי שהיה רופא אחר שלא עשה לי את זה במרפאת קרנית

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

22/09/2021 | 21:53 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני רוצה לציין שרופא עיניים אחר במרפאה לא עשה לי מדידת לחץ במרפאה ודוקטור איל כהן כן?? האם יש קשר?? תודה רבה עוד שאלה קטנה אם אפשר תשובה תודה אני בת 28 יש לי בעיה של כלי דם על הלחמית בעין ימין בצורת נחש קרוב לקרנית הרופא פרופסור שחר פרנקל הסביר לי בפורום שזה יכול להיות קשור לגידול בעין ואני מאוד מפחדת גם המקום שם איפה הכלי דם נמצא יש שם עוד כמה כלי דם באזור היום הייתי אצל רופא קרנית שאמר לי שאי אפשר לעשות כלום ואני לא רוצה להישאר את המצב ככה אני יודעת שאתם מצבעים ניתוחים של שחזור הלחמית והקרנית עם כל מיני טכניקות האם בכזה מצב מותר לי להישאר אותו כשמודבר על סיכון בעין להמשך וגם על קשיים לבצע ניתוחי עיניים בהמשך כמו: קטרקט, קרנית וכדו' אשמח למענה תודה רבה שלום וברכה אני צריכה עזרה בדחיפות יש לי כבר הרבה שנים סוג של כלי דם בלחמית העין שנראית כמו נחש המליצו לי לעשות אולטרהסאונד ולבדוק מה ראפשר לעשות אני כבר רוצה להתפטר מי זה כבר כמה שיותר מהר כי המצב לא נראה לי גם היו לי באותו אזור כאבים נוראים וגם נהיה יותר כלי דם היום הייתי במפראת עיניים באיכילוב שאלתי את הרופא מה אפשר לעשות לזה הוא אמר לי שזה כלי דם ואי אפשר לעשות לזה כלום ??? אני יודעת שיש כן לעשות לזה שחזור הלחמית עם קרום שפיר שפרופסור סלמון מצבע בהדסה עין כרם בגלל שאני לא גרה באזור ירושלים אני לא יכולה להגיע אליו האם אתם יודעים מי כן יכוללבצע לי כזה דבר אני מפחדת על העין.. תודה רבה

שלום רב, השאלות חוזרות על עצמן שוב ושוב. אני חושב שזה לא הופורום המתאים לכך. אנא פני לרופא המטפל

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול