שימוש בטיפות עיניים היאלורוניקס פרי במקום HYLO-COMOD

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

16/09/2021 | 21:50 | מאת: טיפות עיניים היאלורוניקס פרי / HYLO-COMOD

בגלל מחלתי מיאלומה נפוצה, התחלתי טיפול עם melantamab. תרופה זו נודעת בתופעת לוואי של פגיעה בראיה במיוחד בקרנית, ואם לא מטפלים בזמן עשויה לגרום אף לעיוורון. במהלך השוטף אנו נדרשים לעקוב אחרי שיבושים וירידה בראיה וכשזה קורה לפנות מיד לטיפול רפואי, במיוחד אצל מומחים לקרנית העין. כדי למנוע יובש בעיניים, מבקשים מאיתנו להשתמש בטיפות עיניים HYLO-COMOD לפחות 4 פעמים ביום. שאלתי: האם אפשר להשתמש בטיפות עיניים היאלורוניקס פרי כתחליף ל HYLO-COMOD ? תודה וגמר חתימה טובה.

שלום רב, בהחלט כן

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול