יובש בעין כתוצאה מי תרופה פסיכיאטרית על רקע בעיה גופנית אמיתית

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

10/09/2021 | 14:34 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני כבר לוקחת תרופה פסיכיאטרית כבר הרבה זמן בנוסף את אותה תרופה שאני לוקחת עלו לי את זה למינון יותר שזה 3 כדורים במקום 2 אמרו לי לקחת את זה עד שיהיה לי את התור לרופאה האם כשלוקחים הרבה זמן תרופות פסיכיאטריות חזקות האם יכול להשפיע על יובש בעיניים ?? בנוסף אני מרגישה שלאחרונה הראיה שלי ירדה האם יכול להיות תוצאה של לקיחת התרופות?? האם יכול להיות גם תוצאה של יובש בעין והחמרת המצב בקרנית??? יש לי כבר תור שבוע הבא לאיכילוב ביום שני למרפאה של דוקטרו איל כהן תודה רבה שבת שלום

שלום רב, אכן תרופות אלה יכולות לגרום ליובש משמעותי בעיניים ואף לשינויים בעדשה ולכן לגרום להפרעה בראיה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול