המצב של הדלקת לא עוברת ואני כרגע עם טיפות אופטילסט בבוקר וגם בערב וזה

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

27/07/2021 | 19:37 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני עם דלקת לחמית בעין שמאל כבר כמה חודשים שלא עובר הוציאו אותי עם טיפות בפנטן שגם לא עשה טוב את עצמו כשהדלקת התחיל כרגע אני אובתדת עצות הרופאה שנתנה לי את הטיפות אמרה לי שזה יקח עוד חודשיים הדלקת לא רק לא עוברת אלא העין לא נראית טוב הלכתי היום לאופטומרטיסט שאמר לי שאני צריכה לראות רופא עיניים קרנית כמה שיותר מהר אני מטופלת במרפאת עיניים רשתית בבילינסון ואני כבר לא יודעת מה לעשות גם העין עצמו לא נראית טוב וגם הדלקת לא עוברת אני כבר מוכנה לעשות הכל כדי שזה יעבור פה ושם יש לי גם גירודים בעין באותה עין בגלל יובש הייתי היום אצל אופטומטריסט שאמר לי שהמצב לא נראית טוב בגלל הדלקת וככה כל יום עובר בלי פתרון אני מאוד מפחדת שזה לא יכנס לאחורי של העין הוא גם אמר לי שהוא ראה גבשושית בעפעף העליון האם יש פתרון מרפאתי של שטיפת העין עם אנטיביוטיקה או לקבל טיפות אנטביוטיות למיגור הדלקת בעין כי אני מאוד מפחדת אשמח לדעת תשובה תודה רבה

שלום רב, כבר עניתי על השאלה הזו במסגרת פורום אחר. בכל מקרה ממליץ לפנות אולי לאחת ממרפאות הקרנית בביתי החולים .

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול