עשו לי היום בדיקה של אופטומרטיסט

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/07/2021 | 21:33 | מאת: לוברבום

שלום וברכה ערב טוב עשו לי היום בדיקת אופטורמטיסט כדי לבדוק את הראיה כי אמרו לי שאני צריכה משקפי מולטיפוקל האופטומרטיסט הכניס לי בעין חומר להרטבת עדשות מגע כי היו לי עיניים יבשות האם זה מסוכן היו לי קצת שריפה בעין עכשיו אני לא מרגישה כלום??? אשמח לדעת תשובה תודה רבה מה אורמ שאני צריכה שמקפי מוליםקול לקרוב האם בקרוב אצטרך לעשות ניתוח קטרקט תודה רבה

שלום רב, משקפיים מולטיפוקליות בעצם מחליפות במשקף אחד משקפיים לרחוק וגם לקרוב. אין קשר בין המשקפיים להתפתחות של קטרקט והטיפות לא יוצרות נזק.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול