בעיה של דלקת בלחמית אלרגית אקוטית עם בעיה של spk בקרנית האם יש פתרון

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

19/07/2021 | 21:01 | מאת: לוברבום

שלום וברכה הרבה זמן הייתי סובלת מי דלקת בעין בעבר כתבו לי שיש לי בלפריטיס לפני שנה התחיל להיות לי בעין דלקת בלחמית אלרגית אקוטי שלא טופל לפני 3 שבועות הלכתי לרופאת עיניים שנתנה לי טיפול של אופטילסט אני שמה את זה ביום ובלילה והמצב לא מטיב בנוסף יש לי גם פפילות עדינות מתחת לעפעף העליון וגם spk בעין האם יש פתרון לדברים האלה אני לא רוצה להסתבך עם זה כי בנוסף יש לי גם בעית קרטקונוס ב2 העיניים האם אפשר לקבל המלצה מה לעשות תןודה רבה

שלום רב, צר לי אך המקרה מצריך בדיקה מעמיקה. יש כאן מעורבות כנראה של יובש או דלקת וקרטוקונוס. ממליץ לפנות למומחה בתחום .

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול