שאלה של בריאות שעולה הרבה לכל המשפחה ולכולם

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

19/07/2021 | 20:59 | מאת: לוברבום

שלום וברכה לפני שנתיים התחלתי לסבול מי בעיה של גלאוקומה בעיקר בעין ימין כשבאותה זמן היו לי תסמינים של קרטקונוס בעיקר בעין שמאל עשיתי כמה מיפוי קרנית כשאמרו לי שבעיקר הם רואים את הקונוס בעין שמאל מאשר בעין ימין כי עין ימין הייתה תמיד קטנטונת בגלל קוצר ראיה גבוה בחורף היייתי מטופלת במרפאת עיניים בבילינסון ועשו לי לייזר לרשתית מרפאתי בעין שמאל באותה זמן בקשתי מי רופא בקופה מיפוי קרנית כשפתחתי אותה בפורים בצהריים עד שנפל לי הסימון בגלל שעשו לי לייזר לעין שמאל עם חומר שמעלים על העדשה לפני הלייזר וכנראה שזה עשה את הנזק העין שמאל נהיתה מורמת אוד בעיקר מי עין ימין בינתיים לא עשו כלום באותה עין האם עדיף לי לבקש מי הצוות של עיניים רשתית שהם יעשו לי אותה בדיקה גם בעין ימין כי הם לא רואים את הרשתית באותה עין או שאני ילך על בדיקה יותר גדולה כמו: fa לרשתית או mri עם דיכוי שומן לעצב הראיה וארובות העיניים ופנים אשמח לדעת תשובה בהקדם תודה רבה

שלום רב, מצטער לא מבין במה מדובר ובכל מקרה נשמע כמחצב מורכב. ממליץ על המשך מעקב הרופא המטפל.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול