ניתוח לייזר לחורים ברשתית

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

19/07/2021 | 13:58 | מאת: יצחק

שלום אני עשיתי ניתוח לייזר לחורים ברשתית לפני כמה ימים. לא היו לי סימפטומים לפני הניתוח וגילו לי את החורים בבדיקה במקרה. הרופא שלי אמר לי שיש לי נוזל בחורים. עכשיו השאלה שלי היא: מה עשינו בניתוח ייזר הזה אם יש כבר נוזל בחורים האלה? הרי הנוזל הוא זה שמפעיל כובד על הרשתית ומפיל אותה וגורם להפרדות רשתית. הנוזל יוצא מהחורים איכשהו אחרי הניתוח? אם היו לי סימפטומים לפני הניתוח זה היה אמור להעלים אותם? תודה

שלום רב, הניתוח עשוי לנכז את הנוזלים. בכל מקרה מדובר במקרה של רשתית וזהו לא הפורום המתאים .

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול